Jdi na obsah Jdi na menu
 


 < 1, 2, 3, 4, 5 > 

 

                                                                                                                                                                  


 

Dort s želvičkou

ObrazekPozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

1) Korpus:

Korpus ořechový světlý ve formě průměr 20cm.

2) Krém:

Krém pudinkovo - máslový světlý dochucený rumem.

3) Skládání:

Korpus jsem prořízla na tři pláty,  mázla jsem první plát červený džem a krém, druhý plát rum a krém.

4) Potah a zdobení:

Všechno je mléčný marcipán, barvičky Kovandovi - zelená, gelovky Wilton odstíny Brown, Black, Red, Juniper Green a tmavé kakao. Kytičky a mašlička jsou z Pasta Dama Decor, modré kytičky - barvička gelovka Cornflower Blue. Mašlička je nasucho natupovaná Sugarflair Red a Gold pudrovkou.

 

Celý komplet vážil 1.82kg.

                                                                                                                                                                 


 

Dort panenka

Obrazek

 Pozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

1) Korpus:

Korpusy jsem pekla v miskách - tmavý kakaový piškot.

 

2) Krém:

Krém pudinkovo - máslový světlý dochucený rumem.
 
3) Skládání:

 

Korpusy jsem prořízla na pláty silné cca jeden cm, mazala jsem střídavě rum-krém a džem-krém. Vyskládala jsem je na sebe, dotvarovala jsem na "sukýnku", omazala krémem.

 4) Potah a zdobení:

 

Všechno růžové je mléčný marcipán, barvičky Kovandovi - červená a Wilton gelovka odstín Pink. Bílé ozdůbky Pasta Dama Decor, ťupky na kytičkách a na lemech je růžový krém (Wilton gelovka odstín Pink), Wilton špička č.3., panenka je plastová zapichovací taky od Wiltonu.

 

Celý komplet vážil 2.02kg, průměr sukýnky cca 19cm a výška sukýnky odspodu k pasu 20cm.

                                                                                                                                                                  


 

Dort pejsek

ObrazekPozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

1) Korpus:

 

Korpusy jsou ořechové světlé , pekla jsem ve třech miskách.

 

2) Krém:

 

Krém čokoládový pudinkovo - máslový , dochucený rumem.

 

3) Skládání:

 

Upečené korpusy jsem prořízla , naplnila střídavě vrstvu džem a krém a vrstvu lehce rum a  krém, seskládala, ořezala a dotvarovala punčovinou do potřebného tvaru pejska, omazala jsem krémem a dozdobila.

 

4) Potah a zdobení:

 

Zdobila jsem světlejším čokokrémem Wilton špičkou na trávu. Nápis je taky krémem, Wilton špička číslo 3, ostatní ozdůbky všechno PD Decor. Oči a čumák jsou mandle v čokoládě.

 

 

Celý komplet vážil 2.44kg.

                                                                                                                                                                  


 

Dort krémový s krém. růžema


ObrazekPozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

1) Korpus:

 Korpus hodně tmavý kakaový piškot, dort. forma průměr 20cm.
 

2) Krém:

 Krém pudinkovo - máslový světlý dochucený rumem.
 

3) Skládání:

 Korpus jsem prořízla na tři pláty,  mázla jsem první plát červený džem a krém, druhý plát rum a krém.
 

4) Potah a zdobení:

 Všechno je krémové zdobení pomocí Wilton trezírovacích špiček. Základní barvička - gelovky Wilton, odstín Pink a Black, zelené lístky Moss Green. Stříbrné kuličky na bocích - jedlá dekorace perleť.
 

 

Celý komplet vážil 1.80kg.

                                                                                                                                                                  


 

Dort školka

ObrazekPozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

1) Korpus:

 

Korpusy: jeden silný v hluboké obdélníkové formě  40x30cm, 2x velký plát na klasický plech, všechno je světlý piškot.

 

2) Krém:

 

Krém čokoládový pudinkovo - máslový lehce  dochucený rumem.

 

3) Skládání:

 

Silný obdél. korpus jsem prořízla na dva pláty,  naplnila krém a kompot. broskve. Ze slabších plátů jsem seskládala budovu školky, promazávala jsem krémem a boky džemem.

 

4) Potah a zdobení:

 

Boky spodku - ořechy, vrch mléčný marcipán, písmo a "tráva" je Wilton špičkou na krém. Školka - vše mléčný marcipán, některé detaily a kytičky jsou Pasta Dama. Balkon a zábradlí - mléčný marcipán na drátcích.

 

Celý komplet vážil 5.50kg.

                                                                                                                                                                  


 

Dort sumec

Obrazek

Pozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK


1) Korpus:

 

Korpusy ořechové světlé, jeden v kulaté dort. formě průměr 24cm a jeden tenký plát v obdélníkové formě 30x40cm.

 

2) Krém:

 

Čokoládový krém pudinkovo - máslový.

 

3) Skládání:

 

Kulatý korpus jsem prořízla na tři pláty,  mázla jsem první plát červený džem a krém, druhý plát rum a krém. Z papíru jsem si vyrobila šablonku, podle ní jsem z obdélník.  plátu vyřezala tělo sumečka, jednotlivé vrstvy jsem seskládala na sebe,  promázla krémem, celé ořezala a dotvarovala punčovinou.

 

4) Potah a zdobení:

 

Všechno je mléčný marcipán, barvičky Kovandovi - zelená, gelovka Wilton odstín Juniper Green. Tělo sumce jsem domalovala ředěnou zelenou gelovkou, odstín Juniper Green. Očička a bílé kytičky jsou  PD Decor, nápis a středy kytiček žlutým krémem.

 

Celý komplet vážil 2.94kg.

                                                                                                                                                                  


 

Dort srdce v brokátu

ObrazekPozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

 1) Korpus:

 Korpus světlý piškot ve formě střední srdce.


 2) Krém:

 Krém pudinkovo - máslový čokoládový dochucený rumem a čokoládou.


 3) Skládání:

 Korpus jsem prořízla na dva pláty,  naplnila jsem čokokrémem a kompot. broskvema.


 4) Potah a zdobení:

 Všechno je mléčný marcipán, inspirace zdobení je z katalogu Gostol 09. Vzor je udělán pomocí patchworku, kytičky jsou nasucho natupované Sugarflair pudrovkama - odstíny Red, Dusky Lilac, Silver. Potah - gelovka Wilton odstín Pink.
 

 

Celý komplet vážil 1.80kg.

 

                                                                                                                                                                  


 

Dort růže 

ObrazekPozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

1) Korpus:

Korpus světlý piškot ve formě průměr 20cm.

2) Krém:

Krém čokoládový pudinkovo - máslový.

3) Skládání:

Korpus jsem prořízla na tři pláty,  mázla jsem první plát červený džem a krém, druhý plát jenom krém.

4) Potah a zdobení:

Všechno je mléčný marcipán, použité barvičky Kovandovi - červená, gelovka Wilton Pink.  Vzorovaní potahu je pomocí patchworku, růžičky a lístečky jsou nasucho natupované pudrovýma barvičkama Sugarflair Dusky Lilac a Silver.

 

Celý komplet vážil 1.78kg.

 

                                                                                                                                                                  


 

Dort rybář Tomášek

Obrazek Pozn.: Receptíky na vše zde uvedené najdete tady: KLIK

1) Korpus:

Korpus ořechový světlý ve formě průměr 30cm.

2) Krém:

Krém čokoládový pudinkovo - máslový.

3) Skládání:

Korpus jsem prořízla na tři pláty,  mázla jsem první plát červený džem a krém, druhý plát rum a krém, obmazala, vyhladila.

4) Potah a zdobení:

Všechno je mléčný marcipán, bílé kytičky a některé detaily PD Decor. Použité barvičky Kovandovi - zelená, gelovky Wilton odstíny Brown, Black, Copper, Red, Juniper Green, Cornflower blue , Yellow , Royal blue a běloba Wilton.

Celý komplet vážil 3.78kg a takhle vznikala figurka rybáře:

ObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 < 1, 2, 3, 4, 5 >

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář